Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...TERRAN aniversează 10 ani pe piața din România

Invelitori » Tigla Beton | 24 martie 2015
Acoperis tigla TerranÎn anul 2015, societatea noastră a ajuns la un punct important deopotrivă pentru partenerii noștri și pentru clienţii finali, implicând o deservire mai bună a acestora. Este cunoscut că, în 2014, a fost înlocuită denumirea produselor Mediterran în TERRAN, pentru că materialele noastre moderne arată bine și reprezintă stilul actual indiferent de zona climatologică în care sunt folosite. În consonanță cu noua denumire a produselor, din luna aprilie 2015 și societatea noastră va purta numele de TERRAN.

Un alt punct important priveşte garanţia acordată pentru toate produsele din beton TERRAN, care creşte la 50 de ani faţă de 30, cât a fost până acum. Garanţia produsului se aplică tuturor factorilor relevanţi, precum rezistență la îngheț-dezgheț, impermeabilitate şi precizie dimensională. Procesul de extindere semnificativă a garanţiei a debutat în anul 2006, când s-au început modernizările la fabricile și liniile noastre de producție. Dacă în 2012 a fost modernizată radical fabrica din Bóly (Ungaria), a urmat în 2014 cea din Vlčany (Slovacia) iar în 2015 s-a finalizat dezvoltarea unităţii noastre din Kunszentmiklós (Ungaria). În urma acestor investiţii, dispunem în prezent în toate cele trei fabrici de o tehnologie la nivel mondial.
Merită amintit că şi cu tehnologiile anterioare am realizat produse cu calitate garantată: învelitorile fabricate în deceniile anterioare deservesc deja a doua generație, pentru că produsele TERRAN îşi păstrează calitatea și durabilitatea chiar şi după 100 de ani, fiind o alegere excelentă pentru mai multe generații. De aceea, la acest ceas aniversar, privim optimist spre viitor, motivaţi de dorinţa de a întări trendul de creștere şi de a deveni lideri de piață.
Lukács Degan Béla
Administrator

Terran Sisteme de învelitori Cluj-Napoca
Tel.: +40/264/462-484; Fax: +40/264/462-485
E-mail: info@tigleterran.ro
www.tigleterran.ro


150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017