Ursa

Invelitori » Tigla Beton

Gamele de țiglă Terran - forme, culori, stiluri

19 martie 2017
Calitatea unui produs pentru învelitoarea acoperișului trebuie completată totdeauna cu posibilitatea ca proiectantul sau beneficiarul să aibă mai multe opțiuni estetice. De aceea, producătorul de țiglă din beton Terran are grijă să pună la dispoziție mai multe variante de forme și culori, care să răspundă așteptărilor și chiar să inspire.

Noutăți de la CREATON – ETERNIT

09 ianuarie 2017
Cu o istorie de 133 de ani pe piața producătorilor de sisteme pentru acoperiș, CREATON este în prezent unul dintre brandurile de referință ale acestui domeniu, echivalent cu înalta calitate și designul de top pentru țigla ceramică. Anul acesta CREATON vine cu noutăți importante pe piața românească, printre care o gamă variată de țigle din beton.

TERRAN aniversează 10 ani pe piața din România

24 martie 2015
În anul 2015, societatea noastră a ajuns la un punct important deopotrivă pentru partenerii noștri și pentru clienţii finali, implicând o deservire mai bună a acestora. Este cunoscut că, în 2014, a fost înlocuită denumirea produselor Mediterran în TERRAN, pentru că materialele noastre moderne arată bine și reprezintă stilul actual indiferent de zona climatologică în care sunt folosite. În consonanță cu noua denumire a produselor, din luna aprilie 2015 și societatea noastră va purta numele de TERRAN.

Terran – soliditatea țiglei din beton

13 ianuarie 2015
În condițiile climatice din România, și mai ales în contextul schimbărilor climatice din prezent, acoperișul trebuie să aibă câteva caracteristici de bază, ce țin de comportamentul lui în situații extreme: soliditate, rezistență, impermeabilitate – pe scurt, protecție pentru întreaga construcție.

În armonie cu natura

17 iulie 2014
De secole țigla ceramică reprezintă  frumuseţea clasică a naturii. Produsă din materii prime naturale, ţigla ceramică conferă acoperişului casei dumneavoastră un farmec aparte. Disponibilă intr-o gamă variată de  modele ţigla ceramică Braas va oferă posibilitatea de a va configura acoperişul casei in funcție de dorinţele dumneavoastră. 

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri