Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...


Invelitori » Tigla Beton

Din MEDITERRAN în TERRAN

22 aprilie 2014
Societatea Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft. este o întreprindere familială aflată în proprietate privată care a păstrat tradiţiile de-a lungul a peste nouă decenii. Menţinerea sa pe piaţă şi succesele în afaceri se datorează faptului că societatea a putut şi a îndrăznit întotdeauna să reacţioneze inovativ la schimbările cerinţelor pieţei. În acest proces au contribuit şi dezvoltările tehnologice şi construcţiile recente de fabrici, ale căror detalii şi rezultate sunt bine cunoscute.

Țiglă Mediterran pentru hoteluri și pensiuni

13 octombrie 2013
Preferințele din ultimii ani în materie de hoteluri, pensiuni, vile etc. s-au orientat constant către familiar, confortabil, personalizat, către ideea de ”home away from home”. În același timp, au devenit comune conceptele de ”design hotel” și ”boutique hotel”, care includ și reflectă atenția pentru o arhitectură de calitate, la scară umană.

Materiale naturale MEDITERRAN pentru o arhitectură de calitate

12 iulie 2013
Ţiglele din beton sunt materiale 100% naturale, având în compoziţie numai nisip cuarţos cu adios de ciment, colorant (oxid de fier) şi apă. Încă din antichitate, grecii foloseau varul ars în amestec cu nisipul pentru a obţine un material bun pentru construcţii, iar romanii au dezvoltat tehnica betonului propriu-zis prin amestecul varului cu nisip, la care au adăugat cenuşă vulcanică.

Firescul culorilor naturale pe acoperiș

14 ianuarie 2013
Natura ne surprinde constant prin culori dintre cele mai variate, care ni se par firești, atractive. Când este vorba despre învelitoarea acoperișului, ne pare rău dacă suntem limitați de o gamă cromatică restrânsă, de vreme ce natura ne oferă atâta diversitate.

Ţigla colorată MEDITERRAN: alegerea ideală pentru arhitecțI

01 noiembrie 2012
O învelitoare din ţiglă bine aleasă, în concordanţă cu culoarea faţadei şi tâmplăriei, scoate în evidenţă o clădire nouă sau proaspăt renovată. O învelitoare corect executată este un element care defineşte o lucrare de referinţă. Învelitoarea pentru care opţiunea s-a făcut în funcţie de cele arătate mai sus individualizează clădirea şi o face remarcată în zona unde este amplasată (zonă rezidenţială, cartier de vile sau zonă de construcţii vechi).

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017