Ursa
Construct Expo 2018

Invelitori » Tigla Beton

Ţigla din beton MEDITERRAN: rezistentă, aspectuoasă, nepoluantă

21 august 2012
Foarte multă lume este informată asupra ţiglelor din beton, fiind în zilele noastre una dintre metodele cele mai folosite pentru acoperirea clădirilor, respectiv a locuinţelor. Dar puţini ştiu că betonul are o istorie de câteva milenii bune.

MEDITERRAN: rezistență și creativitate cu țigle din beton

24 mai 2012
Țiglele pentru acoperișuri au câteva forme relativ standardizate, corespunzătoare unor tradiții, unor necesități obiective de producție și montaj. Totuși, un acoperiș din țiglă rămâne permanent o provocare pentru arhitect, care are în general o abordare estetică proprie, trebuind să răspundă în același timp și unor exigențe ale beneficiarului. În definitiv, cei mai mulți dintre beneficiari vor ca acoperișul lor să aibă ceva unic, individualizat, autentic.

Arhitecții și producătorii de acoperișuri la Riff 2011

11 martie 2012
Riff 2011 a fost o ocazie deosebită pentru ca producătorii și arhitecții să își prezinte reciproc realizările și proiectele, în ideea că această comunicare la cel mai înalt nivel este, în definitiv, spre binele pieței și al beneficiarilor.

Sisteme inovative de tratare a tiglelor din beton

11 martie 2012
Țiglele din beton Mediterran au o istorie de peste 90 de ani, perioadă în care compania producătoare și-a perfecționat tehnologia de fabricație, potențând avantajele acestui material și eliminându-i lipsurile.

A VII -a ediție a Competiției Naționale a Montatorilor Bramac

11 martie 2012
Sub sloganul „Căutăm cele mai frumoase acoperișuri Bramac!”, în perioada 1 iunie - 4 noiembrie 2011 a avut loc concursul dedicat în exclusivitate montatorilor de acoperișuri Competiția Națională a Montatorilor Bramac.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri