Ursa

ULTIMELE STIRI

Câștigătorii celei de-a treia ediții regionale Bringing Light to Life 2020 Architectural

Pe 25 martie 2020, în cadrul unei ceremonii online, VELUX a...

Novatik NATURA | Ţigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Fie că vorbim de un cămin nou sau de renovarea unei locuin...

Mehler Texnologies® se alătură Grupului Freudenberg

Textile în Transformare – este ceea ce facem la Mehler T...

Mehler Texnologies® se alatura Grupului Freudenberg

Hueckelhoven, 12 Mai 2020. Textile in Transformare – este ...

Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expo...

Novatik NATURA – o noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Compania Novatik lansează un nou produs în gama sistemelor...

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente ...Revista Nr 3/2012, Mansarde si Acoperisuri

01 octombrie 2013
Deși este o revistă a montatorilor, a constructorilor specializați și producătorilor de materiale pentru acoperișuri și mansarde, veți remarca în paginile acestea o tendință permanentă de comunicare cu branșa arhitecților. Este una dintre mizele importante ale acestui proiect, inițiativa spre comunicare făcându-se din ambele direcții. Participările la conferintele și expozițiile de arhitectură, asupra cărora vedeți relatări mai mult sau mai puțin detaliate, fac parte din acest efort de relaționare. Arhitecții au nevoie să știe ce se întâmplă pe piața de profil, ce posibilități au, ce variante și, nu în ultimul rând, care este cea mai eficientă cale de colaborare cu montatorii.

Revista Nr 2/2012, Mansarde si Acoperisuri

01 octombrie 2013
Am participat în primele luni ale acestui an, și vom continua să o facem, la o serie de momente importante ale branșei noastre, pentru că evenimentele, întâlnirile, comunicarea sunt definitorii pentru noi. Am fost prezenți la Dach + Holz Stuttgart, la IFD Fakro Ski World Cup în Polonia, la Construct Expo din România. Dorim ca branșa autohtonă să rămână conectată la ceea ce se întâmplă în „primele rânduri” ale industriei, din punct de vedere tehnologic și comercial.

Revista Nr 1/2012, Mansarde si Acoperisuri

01 octombrie 2013
Suntem bucuroși să vă oferim o nouă ediție a revistei Mansarde și Acoperișuri, pe care o considerăm o reușită, un proiect de referință pentru ANMAR și pentru toți cei care activăm în acest domeniu. Prima ediție a avut un feedback foarte bun, așa cum ne și așteptam, dat fiind targetul ei bine definit (montatori, constructori și arhitecți), dar și perspectiva pe care o deschide beneficiarilor, ținta finală a comunicării noastre.

Revista Nr 1/2011, Mansarde si Acoperisuri

01 octombrie 2013
Afost o dorinţă mai veche a noastră, a specialiştilor din domeniul acoperişurilor şi mansardelor, să avem o revistă dedicată, prin care să putem comunica în interiorul şi spre exteriorul branşei noastre. Se pare că acest lucru s-a petrecut: prin prezenta publicaţie, apare prima revistă specializată în mansarde şi acoperişuri, la o calitate pe care vă lăsăm să o evaluaţi singuri. O vor citi arhitecţii, constructorii, montatorii, marii (şi chiar mai puţin marii) investitori. Fiind prima ediţie, este firesc să ne expunem cele mai importante şi sincere gânduri cu care am pornit la drum.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri