Ursa

ULTIMELE STIRI

Câștigătorii celei de-a treia ediții regionale Bringing Light to Life 2020 Architectural

Pe 25 martie 2020, în cadrul unei ceremonii online, VELUX a...

Novatik NATURA | Ţigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Fie că vorbim de un cămin nou sau de renovarea unei locuin...

Mehler Texnologies® se alătură Grupului Freudenberg

Textile în Transformare – este ceea ce facem la Mehler T...

Mehler Texnologies® se alatura Grupului Freudenberg

Hueckelhoven, 12 Mai 2020. Textile in Transformare – este ...

Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expo...

Novatik NATURA – o noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Compania Novatik lansează un nou produs în gama sistemelor...

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente ...Asociația Internațională IFD

22 iulie 2020
Așa cum am anunțat deja, Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri ce trebuia organizat anul acesta la Beijing, în octombrie, a fost amânat din cauza pandemiei COVID 19. Situația cu totul specială în care ne aflăm a prilejuit și alte premiere în viața orga­ni­zației noastre, precum prima întâlnire online a comitetului director IFD – la 4 iunie anul curent.

ANUALA DE ARHITECTURĂ - Program iunie-decembrie – București 2020

22 iulie 2020
Filiala București a Ordinului Arhitecților din România lansează ediția a XVIII-a a Anualei de Arhitectură București. Anul 2020, afectat de COVID19, devine o perioadă de investigare, regândire și redefinire a multor din obișnuințele noastre spațial-urbane. În acest sens, cei doi curatori danezi ai Anualei, Marc Jay și Kristoffer Lindhart Weiss, propun o temă de dezbatere internațională: “Never waste a good crisis”, prin care se va discuta cum diferitele orașe europene fac față acestei perioade, ce schimbări pot apărea și cum putem transforma creativ situațiile de criză.

ASA NU. Hoţi cu pretenţii de montatori - metoda „acoperișul”

21 iulie 2020
Presa centrală a relatat în ultimul timp despre reapariția în forță a metodei „acoperișul”– beneficiari neavizați și în mare parte inocenți, sunt  păcăliți de diverși băieți care se oferă să repare acoperișul pentru sume modice... dar care la final devin enorme. Pandemia Covid a adus acasă de bună seamă și cohorte de indivizi certați cu legea, săpunul și bunul simț care, neavând cum să mai fure în vestul Europei, au revenit în țară cu forțe proaspete și sunt din ce în ce mai flămânzi…

Mehler Texnologies® se alătură Grupului Freudenberg

21 iulie 2020

Textile în Transformare – este ceea ce facem la Mehler Texnologies® din 1837. Și o nouă transformare tocmai a avut loc: Mehler Texnologies® se alătură Grupului Freudenberg prin achiziția de către acesta din urmă a Low & Bonar Group.

DACH + HOLZ International 2020

03 aprilie 2020
În perioada 28 - 31 ianuarie, un număr de 607 expozanți din 29 de țări au umplut pavilioanele centrului expozițional de la Stuttgart (Germania) cu ocazia târgului DACH + HOLZ International 2020, la care am participat și noi.  Deviza manifestării a fost ”Our trade fair. Our strengths.”  52.000 de vizitatori din 83 de țări (o creștere de 5% față de ediția anterioară) au aflat informații noi și au făcut tranzacții în domeniul acoperișurilor și structurilor din lemn cu această ocazie.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri