Ursa

ULTIMELE STIRI

Câștigătorii celei de-a treia ediții regionale Bringing Light to Life 2020 Architectural

Pe 25 martie 2020, în cadrul unei ceremonii online, VELUX a...

Novatik NATURA | Ţigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Fie că vorbim de un cămin nou sau de renovarea unei locuin...

Mehler Texnologies® se alătură Grupului Freudenberg

Textile în Transformare – este ceea ce facem la Mehler T...

Mehler Texnologies® se alatura Grupului Freudenberg

Hueckelhoven, 12 Mai 2020. Textile in Transformare – este ...

Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expo...

Novatik NATURA – o noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Compania Novatik lansează un nou produs în gama sistemelor...

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente ...
BASF - Alegerea soluției potrivite cu Online Planning Tool

Invelitori » Acesorii | 21 iulie 2020

 

Succesul înseamnă să ai o viziune îndrăzneață, dar și să organizezi proiectul eficient, în cele mai mici detalii. De aceea, Master Builders Solutions a dezvoltat un instrument de planificare on-line, în mai multe limbi - inclusiv în limba română, cu ajutorul căruia veți găsi rapid și simplu soluția ideală pentru proiectul dumneavoastră. Prin Online Planning Tool, proiectanții, arhitecții, contractorii și beneficiarii își pot alege soluțiile optime din gama extrem de variată a produselor și sistemelor BASF. Aceștia trebuie să parcurgă câteva etape simple: să se logheze, să selecteze tipul de proiect (pentru impermeabilizarea acoperișurilor, în speță), să aleagă una dintre specificații (aplicare prin pulverizare sau manuală, ori realizarea unui acoperiș cu rezistență chimică), să dea câteva detalii despre di­mensiunea proiectului și... programul îi ghidează automat, pentru ca la final să primească recomandarea tehnică, incluzând ducumentația aferentă, inclusiv detalii în format CAD sau DWG.

 

Planificarea online este o metodă modernă, care beneficiază de rapiditatea și eficiența soluțiilor digitale de comunicare, fiind disponibilă oricând și oriunde pe un computer, laptop, tabletă sau telefon inteligent conectate la internet. Relația directă, personală cu furnizorul de materiale rămâne importantă, desigur, dar nu este totdeauna potrivită, mai ales dacă timpul ne presează iar consultanța personalizată pentru fiecare detaliu nu se justifică (și costă). Toate informațiile necesare sunt disponibile oricum pe platforma online a producătorului, ceea ce este în avantajul tuturor. Proiectantul, constructorul și ceilalți actori implicați în proiect au nevoie doar de un ghid care să îi orienteze către soluția potrivită, restul înseamnă informare și execuție cu respectarea indicațiilor date de producător. Atâta vreme cât informațiile sunt bine structurate și disponibile într-o formă coerentă, accesibilă, totul se rezolvă în cele mai bune condiții.   

Pe site-ul Master Builders Solutions puteți urmări și un videoclip care vă ghidează prin intermediul celor 3 pași simpli de alegere a „scenariului” care se potrivește proiectului dum­neavoastră.

 

online-planning.master-builders-solutions.com/ro

 

Simplu

Utilizarea Online Planning Tool este cu adevărat simplă, deoarece întreaga interfață este concepută într-un mod intuitiv. Cu doar câteva click-uri, puteți crea noi scenarii, sau implementa modificări în cele deja existente. Selectând țara în care se va desfășura proiectul și limba preferată, scenariile vor fi adaptate automat, pentru a corespunde disponibilității produselor și legislației locale, luând în calcul armonizarea cu specificațiile internaționale.

Datorită proprietăților platformei, caracterizate de ceea ce se numește „Responsive Design” (adaptabilitate la diverse tipuri de display-uri),  puteți lucra la proiectele dumneavoastră de oriunde, fiind permanent co­nec­tat cu partenerii.

 

Rapid

Instrumentul de planificare online vă accelerează fluxul de lucru. Este nevoie de numai trei pași pentru a găsit soluția optimă. Selectați scenariul și tipul de structură, alegeți aplicațiile progresiv și sistemul vă va recomanda imediat soluții și know-how, garantându-vă că nu pierdeți din vedere aspecte esențiale sau de detaliu. În acest fel, puteți evita întârzierile cauzate de omisiuni sau greșeli care pot fi evitate pe șantier. În ultima etapă, puteți defini condițiile și dimensiunile spe­cifice structurii și verifica opțiunile detaliate, ca să vă asigurați că nu ați uitat nimic. Dacă aveți întrebări suplimentare, luați pur și simplu legătura cu experții Master Builders Solutions.

 

Inteligent

Instrumentul a fost conceput pentru a vă furniza cea mai bună soluție, ținând cont de factori precum tipul construcției, costurile și sustenabilitatea. Conform cerințelor dumneavoastră specifice, instrumentul furnizează o vedere de ansamblu completă asupra soluțiilor recomandate, materialele necesare, împreună cu fișiere video ce conțin aplicații de probă și fișe de date detaliate. Puteți descărca întreaga documentație a proiectului, organizată pe fișiere.   

 

 

Alege, definește, descarcă -

3 pași de urmat pentru a obține acum raportul personalizat al caietului de sarcini!

 

 

Definiți soluția pe care o căutați în funcție de domeniu, tipul de construcție și descărcați un raport de specificații personalizat, inclusiv obiecte BIM (Building Information Modeling) certificate și toată documentația referitoare la produs. Dacă aveți întrebări pe parcurs, trimiteți-ne solicitarea. Echipa noastră de experți vă va oferi un răspuns cât mai curând posibil.

De exemplu, pentru impermeabilizarea unui acoperiș, putem opta pentru aplicarea prin pulverizare cu agenți de ignifugare (MasterSeal Roof 2113), sau fără agenți de ignifugare (MasterSeal Roof 2689). Dacă alegem un sistem de aplicare manual, vom apela la produse care dispun de evaluare tehnică europeană ETA, MasterSeal Roof 2164, sau fără ETA - MasterSeal Roof 2160.

Dacă avem nevoie de sisteme de impermeabilizare a aco­perișurilor rezistente chimic, aplicabile prin pulverizare, cu aprobare ETA, MasterSeal Roof 2689 este cea mai bună soluție.

Ajungând la fiecare produs, putem descărca fișe cu datele tehnice, specificații, omologări europene și naționale, declarații de performanță, obiecte BIM și, dacă ne-am hotărât, putem cere online o ofertă, raportată la suprafață, în funcție de proiect. 

Instrumentul a fost deja utilizat cu succes în proiecte din întreaga lume, partenerii felicitând Master Builders Solutions pentru procesul de descărcare simplă, pentru informațiile utile și detaliate cuprinse în fișiere, inclusiv pentru posibilitatea de a genera oferte personalizate.

 

Prin divizia sa specializată, BASF este cel mai mare furnizor mondial de produse chimice pentru construcții, reparații și renovări. Pe lângă dobândirea expertizei în urma a numeroase proiecte realizate în întreaga lume, BASF investește continuu în cerce­tare, în dezvoltarea de sisteme noi și îmbunătățirea celor existente. În parteneriatele desfășurate, abordarea este atât cea de furnizor de produse, cât și de personalizare a sistemelor și serviciilor, în cadrul unui concept holistic asupra construcției.

                  www.master-builders-solutions.basf.ro

                  www.master-builders-solutions.com

150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri