Ursa

ULTIMELE STIRI

Câștigătorii celei de-a treia ediții regionale Bringing Light to Life 2020 Architectural

Pe 25 martie 2020, în cadrul unei ceremonii online, VELUX a...

Novatik NATURA | Ţigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Fie că vorbim de un cămin nou sau de renovarea unei locuin...

Mehler Texnologies® se alătură Grupului Freudenberg

Textile în Transformare – este ceea ce facem la Mehler T...

Mehler Texnologies® se alatura Grupului Freudenberg

Hueckelhoven, 12 Mai 2020. Textile in Transformare – este ...

Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expo...

Novatik NATURA – o noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Compania Novatik lansează un nou produs în gama sistemelor...

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente ...



CAUTA IN SITE

Saint-Gobain anunță lansarea unui joc de tipul Serious Game pentru a facilita recrutarea și descoperirea de noi talente: SAINT-GOBAIN BRAIN

20 octombrie 2020
Saint-Gobain lansează propriul Serious Game, un joc online conceput pentru smartphone-uri și tablete, care permite jucătorilor să exploreze diversele zone de business ale Grupului, precum Industria 4.0, Distribuția, Cercetarea și Dezvoltarea. Participanții vor fi provocați să gestioneze situații tipice procesului de recrutare, dar și să își testeze capabilitățile de jucători.

Ansamblul de locuințe pasive WaterHouses Hamburg cu acoperiș verde în sistem complet Bauder

09 octombrie 2020
Apa e parte integrantă a identității locale din Hamburg, în oraș existând din timpuri străvechi case pe piloni amplasate la propriu pe apă, iar ansamblul pe care vi-l prezentăm în ediția de față e ridicat pe insulele râului Elba. Cele 5 clădiri proiectate de biroul local de arhitectură Schenk + Waiblinger sunt amplasate pe piloni și conțin 36 de apartamente între 60 și 130 mp. Ansamblul este construit la standard de casă pasivă, necesitând un aport minim pentru încălzire, tot necesarul energetic fiind acoperit din surse regenerabile.

La pas prin Cluj-Napoca

09 octombrie 2020
Clujul este de câțiva ani buni în boom imobiliar, orașul cu cea mai accelerată dezvoltare și creștere din țară. Se vorbește tot mai mult despre metrou și de o populație care se va apropia de 1 milion de oameni, cu bunele și relele unei asemenea dezvoltări. Se construiesc deja blocuri pe orice parcelă liberă și iau naștere cartiere satelit în proximitatea orașului. Despre acestea s-a scris mult.

URSA SECO 0,02 - o folie anticondens inovatoare

09 octombrie 2020
Multe dintre foliile de difuzie folosite chiar și în prezent sub învelitoare, pentru protejarea structurii aco­perișului, sunt impermeabile atât la apă, cât și la vapori, ceea ce nu este tocmai corect. Acestea favorizează apariția con­densului în straturile aco­perișului, provocând dete­riorarea termo­izo­lației și structurii, scurtând durata de viață a aco­perișului. Ca alter­nativă performantă, vă propunem URSA SECO 0,02, un produs nou pe piața românească.

Reabilitarea acoperișului materiale, execuție, garanție

09 octombrie 2020
Mergem înainte cu seria de articole dedicate reabilitării aco­pe­rișurilor, deoarece consta­tăm în continuare că unele lucrări se fac empiric, cu multe improvizații, fără ca beneficiarul să fie conștient că este vorba de o lucrare de cons­trucții ca oricare alta, care se su­pune normelor și normativelor în domeniu.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU










Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri