Ursa

ULTIMELE STIRI

Câștigătorii celei de-a treia ediții regionale Bringing Light to Life 2020 Architectural

Pe 25 martie 2020, în cadrul unei ceremonii online, VELUX a...

Novatik NATURA | Ţigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Fie că vorbim de un cămin nou sau de renovarea unei locuin...

Mehler Texnologies® se alătură Grupului Freudenberg

Textile în Transformare – este ceea ce facem la Mehler T...

Mehler Texnologies® se alatura Grupului Freudenberg

Hueckelhoven, 12 Mai 2020. Textile in Transformare – este ...

Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expo...

Novatik NATURA – o noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Compania Novatik lansează un nou produs în gama sistemelor...

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente ...Mansarde » Hidroizolatii

BAUDER - sisteme de acoperiș pentru secolul XXI

28 aprilie 2021
În contextul reglementărilor nZEB, intrate în vigoare și în România la sfârșitul anului trecut, în mod integral (pentru toate tipurile de construcții noi sau aflate în reabilitare), rolul acoperișului pentru reducerea amprentei de carbon a clădirilor devine hotărâtor. Sistemul de acoperiș modern, termo-hidroizolat și cu rezistență sporită la agresiunile mediului în­conjurător, contribuie din plin la eficientizarea energetică prin reducerea transferului de căldură în raport cu exteriorul, pe tot timpul anului, prin drenarea eficientă a umidității sau prin integrarea de echipamente care produc energie verde, precum panourile fotovoltaice.

MasterSeal Roof - eficiența energetică presupune și o impermeabilizare performantă

28 aprilie 2021
Reglementările nZEB legate de eficiența ener­getică a unui proiect, a unei construcții noi sau renovări orientează atenția către zona de ter­moizolare sau surse de energie, ceea ce este corect, dar nici pe departe complet. Eficiența energetică este un concept holistic și include toate elementele de higrotermică, de la consumul de căldură și circulația aerului până la ultimul detaliu de gestionare a umidității.

MasterSeal Roof - o investiție pe termen lung

29 ianuarie 2021
Orice clădire are nevoie de o protecție externă cu ajutorul căreia să se evite deteriorarea cauzată de intemperii și diverse efecte ale climatului sau poluării. Ca parte a anvelopei clădirii, acoperișul are un rol decisiv în durabilitatea structurii, fiind principala barieră care împiedică pătrunderea apei prin suprafețele lui orizontale sau înclinate.

URSA - pentru consum de energie aproape zero

29 ianuarie 2021
Performanțele energetice ale unei clădiri, în accepțiunea actuală, sunt reflectate în principal de următoarele carac­te­ristici: eficiența surselor de cli­­matizare (încălzire/răcire), cu uti­lizarea unor surse regenerabile de energie (mi­ni­mum 10%), și redu­cerea pier­derilor prin folosirea unor materiale ter­moizolante de cea mai bună calitate.

URSA SECO 0,02 - o folie anticondens inovatoare

09 octombrie 2020
Multe dintre foliile de difuzie folosite chiar și în prezent sub învelitoare, pentru protejarea structurii aco­perișului, sunt impermeabile atât la apă, cât și la vapori, ceea ce nu este tocmai corect. Acestea favorizează apariția con­densului în straturile aco­perișului, provocând dete­riorarea termo­izo­lației și structurii, scurtând durata de viață a aco­perișului. Ca alter­nativă performantă, vă propunem URSA SECO 0,02, un produs nou pe piața românească.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri