Ursa

ULTIMELE STIRI

Câștigătorii celei de-a treia ediții regionale Bringing Light to Life 2020 Architectural

Pe 25 martie 2020, în cadrul unei ceremonii online, VELUX a...

Novatik NATURA | Ţigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Fie că vorbim de un cămin nou sau de renovarea unei locuin...

Mehler Texnologies® se alătură Grupului Freudenberg

Textile în Transformare – este ceea ce facem la Mehler T...

Mehler Texnologies® se alatura Grupului Freudenberg

Hueckelhoven, 12 Mai 2020. Textile in Transformare – este ...

Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expo...

Novatik NATURA – o noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Compania Novatik lansează un nou produs în gama sistemelor...

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente ...Mansarde

URSA SECO 0,02 - o folie anticondens inovatoare

09 octombrie 2020
Multe dintre foliile de difuzie folosite chiar și în prezent sub învelitoare, pentru protejarea structurii aco­perișului, sunt impermeabile atât la apă, cât și la vapori, ceea ce nu este tocmai corect. Acestea favorizează apariția con­densului în straturile aco­perișului, provocând dete­riorarea termo­izo­lației și structurii, scurtând durata de viață a aco­perișului. Ca alter­nativă performantă, vă propunem URSA SECO 0,02, un produs nou pe piața românească.

RESTAURARE tavan casetat

09 octombrie 2020
Toate datele din industrie arată că în ciuda pandemiei, apetitul pentru construcții și renovări mai ales nu a scăzut. Magazinele de materiale sunt pline de la începutul anului iar meșterii buni au agenda încărcată pe luni în avans. Lunile de repaos forțat de la începutul primăverii au determinat mulți români să facă în sfârșit lucrările pe care le amânau de la un an la altul din lipsă de timp.  Publicăm în paginile de față o renovare mai specială, având ca obiect un tavan casetat ce împlinește anul acesta frumoasa vârstă de 90 de ani.

Jaluzelele - un element clasic și distinctiv al fațadelor

08 octombrie 2020
Când ne dorim interioare umbrite, intime, discrete la dorință, chiar dacă se deschid spre bulevard, jaluzelele ne dau posi­bili­tatea să ne așezam după plac în propriul cămin. Devenite o regulă în interbelic, au dispărut cu totul în comunism, ca un artificiu burghez, și revin încet-încet în tendințe în versiuni moderne, automatizate uneori, ca o reluare a firescului uitat atâtea decenii.

Amenajare baie și bucătărie în pod

08 octombrie 2020
Am abordat în paginile acestei reviste tematica transformării radicale a podurilor în spații locuibile. De regulă, această transformare se face complet, podul devenind un etaj în sine, spectaculos prin deschideri și volumetrie. Sunt însă și situații când acest spațiu este abordat doar parțial, din diferite motive. Vom trata un astfel de caz, când beneficiarii au amenajat o mică baie respectiv o bucătărie în podul casei lor.

Fibrostir XPS este produs acum și în România!

08 octombrie 2020
Fibrostir XPS este un tip de panou din polistiren extrudat care, lansat în 2012 ca soluție accesibilă pentru izolarea termică a clădirilor, s-a bucurat de un succes deosebit pe piața europeană. Panourile Fibrostir XPS au fost produse pentru prima dată la Fibrotermica Italia, o companie marca FI-VE Isolanti, din holdingul IWIS, cunoscut la noi pentru șindrila Tegola și o serie de inovații notabile din domeniul acoperișurilor.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri