Ursa

ULTIMELE STIRI

Câștigătorii celei de-a treia ediții regionale Bringing Light to Life 2020 Architectural

Pe 25 martie 2020, în cadrul unei ceremonii online, VELUX a...

Novatik NATURA | Ţigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Fie că vorbim de un cămin nou sau de renovarea unei locuin...

Mehler Texnologies® se alătură Grupului Freudenberg

Textile în Transformare – este ceea ce facem la Mehler T...

Mehler Texnologies® se alatura Grupului Freudenberg

Hueckelhoven, 12 Mai 2020. Textile in Transformare – este ...

Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expo...

Novatik NATURA – o noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Compania Novatik lansează un nou produs în gama sistemelor...

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente ...
Mehler Texnologies® se alătură Grupului Freudenberg

Ultimele stiri » Mansarde si Acoperisuri | 21 iulie 2020

 

Textile în Transformare – este ceea ce facem la Mehler Texnologies® din 1837. Și o nouă transformare tocmai a avut loc: Mehler Texnologies® se alătură Grupului Freudenberg prin achiziția de către acesta din urmă a Low & Bonar Group.

 

Grupul Freudenberg este un grup de întreprinderi germane private cu o tradiție îndelungată în textile. Carl Johann Freudenberg a fondat compania  în Weinheim în 1849. La mai puțin de 200 kilometri distanță și aproximativ în aceeași perioadă, Valentin Mehler deschidea o moară pentru țesătorie la Fulda.

Grupul Freudenberg operează peste 500 de locații în 60 de țări. În 2019, Grupul Freudenberg avea un număr de 50.000 angajați în întreaga lume, genera vânzări de 9.5 miliarde €  și un profit operațional de 820 milioane €. Mehler Texnologies® se alătură diviziei de Materiale  Performante, un furnizor global de top de  textile inovative pentru o gamă largă de piețe și aplicații precum automotive, materiale de construcții, energie, sănătate, interioare, produse pentru încălțăminte și pielărie ca și alte domenii de aplicare speciale.

Materialele textile de aplicație tehnică ale Mehler Texnologies® vor spori amplul portofoliu al Freudenberg, iar grație stabilității financiare a Grupului și dedicării acestuia cercetării și inovării, vor marca noi praguri de inovare și durabilitate în strânsă cooperare cu clienții, partenerii de afaceri și lumea științifică.

Brandurile recunoscute Mehler Texnologies®-VALMEX®, POLYMAR®, AIRTEX® și PLASTEL® vor continua să fie un reper al performanței pentru acoperiri de stadioane, prelate camioane, prelate industriale, protecții la soare, corturi, acoperiri de piscine, ambarcațiuni, containere flexibile, fațade și nenumărate alte aplicații.

În același timp, echipa Mehler Texnologies® va continua să ofere același nivel ridicat de service și dedicare clienților, furnizând produse de înaltă calitate “Made în Germany”.

 

DESIGN ȘI STABILITATE

Exigențele legate de tensiunea exer­citată asupra suprafețelor de membrană determină forma și modelarea marginilor, elementele de tensiune și ancorele. Prin­cipiile de construcție au fost stabilite cu câteva decenii în urmă, pe baza calculelor statico-dinamice, urmărindu-se simularea unei structuri naturale. Cu atât mai mult, astăzi se utilizează modele generate computerizat, care permit o construcție foarte stabilă, bine di­men­sionată și executată automat. Analiza structurală este complet integrată în designul arhitectural, iar geometria mem­branei este stabilită printr-o tehnică de „ge­ne­rare a formei” pentru a asigura echilibrul static al sistemului.

 

SC Low & Bonar Romania SRL

Bucureşti

Tel : 021.369.57.51, 0723912647

E-mail:sorin.olteanu@lowandbonar.com

www.mehler-texnologies.com

 

Pentru informații suplimentare vizitați

www.mehler-texnologies.com,

www.freudenberg.com

 

150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri