Ursa

ULTIMELE STIRI

Câștigătorii celei de-a treia ediții regionale Bringing Light to Life 2020 Architectural

Pe 25 martie 2020, în cadrul unei ceremonii online, VELUX a...

Novatik NATURA | Ţigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Fie că vorbim de un cămin nou sau de renovarea unei locuin...

Mehler Texnologies® se alătură Grupului Freudenberg

Textile în Transformare – este ceea ce facem la Mehler T...

Mehler Texnologies® se alatura Grupului Freudenberg

Hueckelhoven, 12 Mai 2020. Textile in Transformare – este ...

Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expo...

Novatik NATURA – o noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Compania Novatik lansează un nou produs în gama sistemelor...

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente ...
Novatik NATURA | Ţigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Ultimele stiri » Mansarde si Acoperisuri | 23 iulie 2020

 

O TUŞĂ RAFINATĂ PENTRU ACOPERIŞUL TĂU!


Fie că vorbim de un cămin nou sau de renovarea unei locuinţe, alegerea acoperişului potrivit reprezintă pentru mulţi dintre noi o decizie pe care o luăm o singură dată în viaţă. Deoarece renovarea sau construirea unei case noi implică un consum însemnat de resurse financiare şi timp este necesar să existe un echilibru între interiorul şi exteriorul casei. Acoperişul devine astfel unul dintre elementele importante ce îşi va amortiza în timp costurile de achiziţie, deci trebuie privit ca o investiţie pe termen lung, ce va proteja întreaga locuinţă. Pe lângă aspectul vizual, acoperişul fiind considerat ''a cincea faţadă a casei'', este cel care oferă protecţie împotriva condiţiilor meteo extreme.

Îţi oferim GRATUIT 10% din numărul de ţigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA comandate până la sfârşitul lunii iulie.Profilele Novatik NATURA aflate în promoţie:

Novatik NATURA | ROMAN, culori: Brown Earth, Dark Moon, Terra Rossa, Sand

NovatikNATURA | WOOD, culori: Dark Moon, Brown Earth

Novatik NATURA SLATE, culori: Dark Moon.

# Promoţia este valabilă pentru comenzi ce conţin sistem complet Novatik (ţiglă metalică, accesorii, folie şi sistem drenaj) şi numai pentru acoperişuri cu o suprafaţă minimă de 100 mp.

Graţie acoperirii cu rocă vulcanică, Novatik NATURA este unul dintre cele mai silenţioase acoperişuri metalice şi reprezintă una dintre cele mai sigure şi eficiente soluţii împotriva căderilor abundente de zăpadă şi grindină. Sistemul de fixare cu prindere paralelă cu planul acoperişului oferă o rezistenţă sporită împotriva vânturilor extreme, iar dimensiunea redusă a modulelor Novatik NATURA minimizează efectele dilatării şi contractării generate de diferenţele mari de temperatură.

Varietatea de culori şi profile Novatik NATURA reprezintă o ''promisiune onorată'' a companiei NOVATIK, de a crea un produs inteligent şi bine conceput care să ofere investiţiei un plus de valoare şi de a satisface cele mai ridicate exigenţe în materie de design şi funcţionalitate. În timpul procesului de producţie, panourile Novatik NATURA sunt supuse unor proceduri şi teste multiple de control al calităţii, rezultând unul dintre cele mai durabile şi rezistente sisteme de acoperiş de pe piaţă, fiind susţinut de o garanţie tehnică de 50 de ani şi 20 de ani garanţie estetică, ambele garanţii fiind acordate în sistem pro-rata.

Acoperişul Novatik NATURA imprimă un caracter unic, care rezonează perfect cu persoanele aflate în căutarea unui stil diferit ce poate să le scoată din anonimat. Învelitorile Novatik NATURA nu sunt doar simple acoperisuri, ele sunt simboluri ale longevitătii, calitătii și frumuseții. Marca Novatik® a fost creată din dorința de a oferi soluții premium pentru acoperișuri care să răspundă cerințelor estetice și tehnice, chiar și celor mai îndrăznețe și inedite proiecte.

--------------------------

Despre Novatik:

N O V A T I K  este compania care produce sistemele de învelitori Novatik METAL (țiglă metalică în panouri mici, tablă prefalțuită, tablă falțuită, sisteme de jgheaburi și burlane),Novatik NATURA (țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică). Novatik a dezvoltat constant noi profile ce imprimă aspectul de neconfundat al acoperișurilor tradiționale, pastrând insă toate avantajele unui acoperiș metalic (rezistență sporită la coroziune, acoperiș solid, durabil și greutate redusă) .

Designul acoperișurior Novatik este insiprat de aspectul învelitorilor consacrate care amintesc de țigla tradițională de pretutindeni (Novatik NATURA CLASSIC | Novatik METAL CLASSIC), de acoperișurile fălțuite de altă dată (profil Novatik METAL CLICK), de frumusețea naturală a acoperișului din șindrilă de lemn (Novatik NATURA WOOD | Novatik METAL WOOD), de aspectul deosebit al ardeziei (Novatik NATURA SLATE | Novatik METAL SLATE),  de arhitectura acoperișurilor mediteraneene (Novatik NATURA ROMAN) și de imaginea inconfundabilă a acoperișurilor tradiționale din piatră (Novatik NATURA STONE).

Mai multe informații:

Alina Mircescu – PR & Marketing Manager

E-mail:alina.mircescu@novatik.ro 

Facebook:Novatik Romania

Web:https://www.novatik.ro/

150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri