Ursa

ULTIMELE STIRI

Câștigătorii celei de-a treia ediții regionale Bringing Light to Life 2020 Architectural

Pe 25 martie 2020, în cadrul unei ceremonii online, VELUX a...

Novatik NATURA | Ţigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Fie că vorbim de un cămin nou sau de renovarea unei locuin...

Mehler Texnologies® se alătură Grupului Freudenberg

Textile în Transformare – este ceea ce facem la Mehler T...

Mehler Texnologies® se alatura Grupului Freudenberg

Hueckelhoven, 12 Mai 2020. Textile in Transformare – este ...

Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expo...

Novatik NATURA – o noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Compania Novatik lansează un nou produs în gama sistemelor...

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente ...
O singură fereastră. De trei ori mai multă lumină naturală

Mansarde » Solutii de amenajare spatiala | 28 aprilie 2021

 

Nu există o rețetă pentru amenajarea perfectă a unei case sau a unui apartament, dar un lucru e sigur: ingredientul care nu trebuie să lipsească este cu siguranță lumina naturală. Lumina naturală modelează  spațiul, creează atmosfera și este un factor-cheie pentru starea noastră de bine. De aceea, o suprafață vitrată generoasă în orice încăpere nu mai este doar un simplu moft. Din acest motiv, noua fereastră de mansardă VELUX GGLS 3 în 1 a fost gândită astfel încât să aducă și mai multă lumină naturală la interior, un plus de ventilație și o priveliște panoramică amplă spre exterior.

 

Concret, cadrul unic pentru toate cele trei ferestre conține pe laterale două ferestre cu deschidere superioară, iar în mijloc una fixă. Combinația de trei ferestre într-un singur cadru oferă o suprafață vitrată neîntreruptă de căpriori și o vedere panoramică excelentă. Montajul se face la fel ca pentru o fereastră standard VELUX, iar gradul de înclinație a acoperișului recomandat este între 15° și 90°. Pentru montajul acestei soluții în proiectele de renovare este importantă obținerea aprobării proiectantului. La fel de important este ca montajul ei să se realizeze de montatorii parteneri VELUX pentru a obține certificat de garanție pentru montaj și servicii de post-garanție pe toată durata de viață a produsului. Lista completă a montatorilor parteneri VELUX este disponibilă pe velux.ro, la secțiunea de Suport și Service.

 

Beneficii VELUX GGLS 3 în 1

Suprafața vitrată mare crește cantitatea de lumină naturală, oferă eleganță încăperii și asigură un climat interior sănătos.

Vederea spre exterior este extinsă, iar la acest lucru contribuie atât suprafața vitrată, cât și profilele de cadru extra subțiri.

Beneficiarul are în final trei ferestre la prețul cu care ar fi achiziționat o combinație de două ferestre de mansardă.

 

Transformarea VELUX GGLS 3 în 1 într-o fereastră inteligentă

Versatilitatea VELUX GGLS 3 în 1 vine atât din beneficiile menționate mai sus, cât și din nenumăratele moduri în care se poate accesoriza după nevoile beneficiarilor. Inițial fereastra este prevăzută cu deschidere manuală superioară, dar ea se poate transforma într-o fereastră inteligentă cu acționare electrică sau solară. Transformată astfel, VELUX GGLS 3 în 1 oferă un plus de confort, pentru că astfel fereastra se poate deschide și închide de la distanță. În plus, fereastra devine astfel compatibilă cu sistemul de control climatic VELUX Active. Compus dintr-un senzor de climat interior, un întrerupător de sistem și o interfață pentru conexiune la internet, acest sistem poate fi controlat din telefon și este cea mai simplă metodă pentru un climat interior mai sănătos. Senzorii inteligenți măsoară în permanență temperatura, umiditatea și nivelurile de CO2 din locuință și închid sau deschid ferestrele de mansardă, rulourile și roletele exterioare electrice, pentru a crea un climat interior mai sănătos. Nu este nevoie de serviciile unui specialist pentru montajul sistemului VELUX Active, ci doar de o conexiune bună la internet.

 

Bine de știut

Garanția TermoTechnology™ pentru eficiență energetică

Izolarea suplimentară cu ajutorul inovatoarei tehnologii de termoizolare VELUX ThermoTechnology™ păstrează căldura la interior și îmbunătățește performanța energetică a ferestrei.

 

Ventilare cu fereastra închisă

Toate ferestrele de mansardă VELUX sunt dotate cu clapete sau fante de ventilare cu ajutorul cărora aerul proaspăt poate să intre chiar dacă fereastra este închisă, iar proprietarul nu este acasă.

 

Curățarea ferestrei

Curățarea ferestrei se realizează foarte ușor din interiorul încăperii, în siguranță, prin rotirea cercevelei la 180° și apoi pusă pe poziție prin glisarea balamalei în balamaua tocului. Tot acum se poate scoate filtrul de aer, care poate fi spălat cu detergenți casnici.

 

Întreținere

VELUX oferă și o gamă de produse pentru ca ferestrele să își păstreze aspectul curat și nou: lubrifiante pentru balamale (care ar trebui folosite o dată la câțiva ani), filtre noi de aer, soluții pentru a repara eventuale zgârieturi.

 

Accesorii pentru controlul căldurii și al luminii

Ulterior, fereastra se poate accesoriza cu diferite tipuri de rulouri cu efect de întunecare sau de control al luminii. Acestea se montează în câteva minute simplu și ușor și se operează ușor pe șine glisante. Pentru protecție termică, există ruloul exterior care împiedică mare parte a razelor de soare să atingă geamul sau să pătrundă la interior, astfel că pe timpul verii mansarda nu se încălzește foarte mult.

 

 

Specificații

·         Fereastra GGLS 3 în 1: un singur cadru.

·         3x GGL FK06 (mărime:1178x1880mm) / FK08

·         (mărime: 1398x1880mm).

·         Geam: 70/66.

·         Rame: EDWS 2000/EDLS 2000.

·         Schelet: Aluminiu.

·         Finisaj: lemn de pin vopsit alb

 

Noua fereastră de mansardă VELUX GGLS 3 în 1 este dovada că un produs bun se poate reinventa la nesfârșit și se poate adapta la nevoile în schimbare ale consumatorilor. www.velux.ro

150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri